logo logo

Hundeforeningen af 1970/Amager Agility.


Juleafslutning

Juleafslutningen foregår fra kl. 10,00 - 12,00 på Gemmas allé 92. Vi mødes alle sammen ved klubhuset; hunde & ejere, mænd & koner, børn og børnebørn, gerne iført julehuer og/eller ligende.

Herefter går vi i så samlet flok som muligt en tur rundt om boldbanerne ved Løjtegårdshallen. Undervejs på ruten er der ophængt diverse opgaver rundt i træer og på buske, som skal besvares og afleveres når vi når frem.

Herefter bydes på glögg, kaffe & the og eventuelt en lille en og varme sig på. Børn og barnlige sjæle møder "hunde-jule-nissen", som deler ud fra sin store julesæk, og alle stiller op til det årlige store gruppebilled.

Der skal jo også findes vindere i konkurrencen fra turen og uddeles præmier. Vi hygger, snakker og ønsker hinanden god jul og godt nytår, inden vi tager på juleferie og venter på vi genoptager træningen i det nye år.Aftenøvelse

1 - 2 gange årligt, afholder vi aftenøvelse. Alle tilmeldte bliver delt i hold af to ekvipager, en ung hund og en mere rutineret. Holdene sendes afsted med mellemrum, på en kortlagt rute rundt i Amager Strand Park, hvor der vil være indlagt forskellige poster udervejs.

Der vil være opgaver til såvel hund som fører, som alle er af forskellig sværhedsgrad, men som sagtens kan løses via samarbejde, kreativitet og lidt snilde fra både 2 -og 4 benede.

Efter endt rundtur til alle poster mødes vi til suppe, kaffe/the og lidt til den søde tand i motionsklubbens lokaler, hvor vi får varmen og deler erfaringer & oplevelser med de andre deltagere, mens der ventes på resultatet og der kan uddeles præmier og diplomer.

Sådanne aftenøvelser er udover hyggeligt samvær med andre medlemmer i HF70, også en fin mulighed til at få lidt inspiration og idéer til nye trænings/aktiveringøvelser, som kan bruges i dagligdagen ved siden af den almindelige træning.

Tag gerne familien med på en hyggelig og sjov aftentur, i selskab med andre glade hundemennesker fra HF70.Klubmesterskab

Når vi skal have fundet en klubmester i alle klasser, er bare med at få meldt dig og din hund til. Så er tiden inde til at få de sidste øvelser finpudset, kridtet skoene, så i er klar til klubmesterskaberne i lydighed, agility og rally.

Der vil være mulighed for at stille op i hvalpeklasse, unghundeklasse, rødt mærke (LPKL1), blåt mærke (LPKL2) og gult mærke (LPKL3) i lydighed.
I agility kan du stille op i begynder og åben klasse.
Vi har også rally Begynder & Øvede med på programmet.

Der vil være dommere fra en anden klub, men det foregår i meget hyggelige og afslappede forhold.julemand foto foto