logo logo

Hundeforeningen af 1970/Amager Agility.


Instruktørerne i HF70.

kirsten Kirsten Nielsen, lydigheds- og klikkerinstruktør.

Jeg har været medlem af HF70 siden '91, hvor jeg startede til træning med sin et år gamle labrador, og har været i HF70 lige siden, for jeg er "godt og grundigt bidt af hundearbejdet". Jeg har Nala og Malou begge gul labrador. Kirsten har delt ud af sin hunde-viden, hver træningsdag på klasse 3-holdet siden '98, som instruktør for vores "konkurrencehold" samt hvalpe-og unghundehold, og er desuden redaktør for vores klubblad; "Vor ven hunden". Udlært klikkerinstruktør i '07 hos Hund og Træning.
Christian
Christian Palle Pedersen, lydigheds- og klikkerinstruktør.

Jeg har været i HF70 siden '92, og har trænet på forskellige hold, først med forældrenes shæfer/lab, og derefter med min egen blandinghund, Kasja, som jeg adopterede da hun var 2½ år. Da Kasja i '07 ikke kunne mere, 11 år gammel, blev det til ca. 1 år uden hund, inden jeg fik Kaya, en lille kvik gul labrador. Jeg er bl.a. hjemmesideredaktør, og blev i februar '99 udlært instruktør, hvorefter jeg har undervist på hvalpe-, begynder- og øvedehold. Udlært klikkerinstruktør i '04 hos Hund og Træning.
charlotte
Charlotte
Charlotte Muhle-Zimino, lydigheds- og klikkerinstruktør.

Min interesse for hunde startede som barn, hvor jeg lånte andres hunde, som jeg kunne gå til træning med. Siden har jeg haft fire hunde, og hver gang Berner Sennen. Jeg stiftede første gang kendskab med HF70 i '86, hvor jeg startede til træning. Nu har jeg Quinzy (også berner sennen), som traver troligt rundt efter hende til træning, for at lære andre hunde alt det sjove. Vi går selv til træning, (for Quinzy's skyld), og så giver det jo også inspiration til træningen i HF70 regi. Jeg afsluttede sin instruktøruddannelse i 2001, og er uddannet klikkerinstruktør i 2004 hos Hund og Træning.

Elin
Elin Pedersen, Lydigheds- og klikkerinstruktør.

Jeg har været i HF 70 siden 1991. Har trænet på forskellige hold med mine 3 hunde. Alle store blandingshunde. Først en schæfer / lab, Sussi, der blev 14 år. Hun var årsagen til at vi startede til træning i Hf70. Siden endnu en blanding, Perle, broholmer / golden og nu Isa, en schæfer/lab/collie som nu er 3 år. Efter en del år i HF 70 kom jeg ind i bestyrelsen og har i de seneste år været formand i klubben. Har været spændende at følge udviklingen i hundetræning i årenes løb. Spændende at få kendskab til klikker træning, få mulighed for at træne egen hund med klikkeren i HF 70. Efter at have været " i lære " i HF 70 og uddannet af dygtige instruktører i HF 70, blev jeg færdiguddannet som hvalpe-instruktør i 2013.

Mette
Mette, Hvalpe-instruktør.


Lars
Lars, Hvalpe-instruktør.